Author Topic: moonzoo live script error ?  (Read 4306 times)

x303

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
moonzoo live script error ?
« on: January 07, 2011, 02:39:27 pm »
Can anyone check if the script of live isn't broken (YK11 bug ?). Looks like there are only 6 or 7 ppl rotating. And no matter how long i'm doing mz, i'm not one of them. Can't believe so few ppl are online.


ElisabethB

  • IOTW posters
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 494
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #1 on: January 07, 2011, 02:50:27 pm »
hi x303
MZ live is working for me ! Meaning I've seen myself go by.
Sometimes I've had to close it and open it again to see me  :D

x303

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #2 on: January 08, 2011, 01:12:25 pm »
Nah, still doesn't work correctly. Just done some mz-ing, but the highest count on live i've counted is 8 ppl (should be a bit more than that). In '10 I just had to wait for 5-10 mins. to be shown. Now I wait 4-ever.

Thomas J

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 980
  • Do the best you can, while you can
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #3 on: January 09, 2011, 09:00:18 am »
I'll try to find out what's happening, x303.

jules

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3478
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #4 on: January 09, 2011, 05:22:26 pm »
Thanks Thomas - it's working fine for me. Just seen myself sail by. Have you tried the usual clearing the cache x303?

x303

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #5 on: January 13, 2011, 02:52:33 pm »
Have you tried the usual clearing the cache x303?
Yes, doesn't work. Tried on 2 browsers (opera & FF). Still *only* 8 ppl rotating. Count them yourself and you'll see what i mean.

x303

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #6 on: August 07, 2011, 10:02:32 pm »
Currently moonzoo live stopped working completely. Only 1 user is shown on the left and 3 on the moon surface. Another script error ?

Thomas J

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 980
  • Do the best you can, while you can
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #7 on: August 08, 2011, 07:57:29 am »
I'll try to find out the problem.

Geoff

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2143
  • The history of astronomy is a history of receding horizons. - Hubble.
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #8 on: August 08, 2011, 08:26:34 am »
Seems to work for me although it does flash up the message "Go online to see live classifications" every 5 seconds or so. A bit distracting.

Arfon

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 16
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #9 on: August 08, 2011, 08:58:40 am »
Hi there, I can confirm that it is working - I too have just seen myself flash up on the screen shortly after marking some craters.

It's possible that your name is not showing up if the geo-coding service we use to translate your IP address to a location on Earth isn't working. We use a free service for this and it works most of the time but it's possible that it's failing for your location.

Cheers
Arfon

x303

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: moonzoo live script error ?
« Reply #10 on: August 08, 2011, 06:16:53 pm »
What I meant with my last comment was that on saturday & sunday moonzoo live didn't automatically updated the screen at all. Now it seems to be working again, but what has changed ? My browser(s), flash player & add-ons are still the same as a few days ago (and I did clear the cache btw).